Posted on

Feeling kind of lucky!

Lørdag var jeg til fødselsdag hos en veninde. Hun fik den søde bog ”Tryghed er…” af en anden veninde (jeg gav hende smykker). Sjovt at sådan en simpel bog kan sætte så mange tanker i gang. Tryghed for mig er: Min dejlige familie, ægte venner og nogle interessante bekendte. Alt muligt andet her i livet godt må være lidt uvist. Jeg finder nok en slags tryghed i det, som for mange er utrygt. Hvad er tryghed for dig?

I går fik jeg tre vaccinationer –av min arm! Og så skrev jeg under på praktikaftale, så nu får jeg snart min første kommunikationspraktikant. Jeg er meget spændt og glæder mig til at se hende føre nogle idéer endnu videre.

I dag fik jeg mail om, at jeg har vundet for 500 dkk undertøj fra Underprotection, som laver bæredygtigt undertøj af materialer som bambus, soja og organisk bomuld –mit eneste problem er at vælge! Elsker mennesker og firmaer, som tager stilling i forhold til etik og miljø! http://www.underprotection.dk/collection/32-new-arrivals/

Føler mig på mange måder ret heldig for tiden  –håber ikke dagens inspiration er et ødelagt spejl, men fint så det ud som det lå der og skinnede i solstråler!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s