Posted on

Snapshots fra weekenden

Jeg havde egentlig planlagt dette indlæg, men mine tanker har de sidste dage været et andet sted, men nu får I det alligevel:

Torsdag: 1) Spiste på Bang og Jensen med en veninde. Vi tog på RUST til ”Emergenza” (musik konkurrence for upcoming bands) og mødtes med en ekstra veninde. Vi så kun de to første bands. Min kærestes ska punk band ”Chicago in Flames” skulle spille, men blev desværre nødt til at aflyse i sidste øjeblik pga. sygdom. Hør dem: http://www.myspace.com/chicagoinflames

Håber de kommer til at spille her i stedet: http://roskilde-festival.dk/uk/music/band_requests_pavilion_junior/view/c/#selector –det har de fortjent!

2) Lørdag: Charlottenborg’s Café med min lillesøster. Vi delte chokoladekage og panna cotta (med lakrids) med bær og creme til og fik en spicy chai latte. Hjemme hos mig så vi ”Frankie” (fransk drama fra 2005) med smukke Diane Kruger i hovedrollen som Frankie. Frankie er en 26-årig model, som er blevet indlagt på en psykiatrisk afdeling. Fantastisk film! (http://www.youtube.com/watch?v=BYlINCG8l_o)

Middag bestod af steaks, bearnaise, kartofler og råkost. Aftenen gik med at se Voice og spille Bezzerwizzer. Natten tilbragte vi på Nouvel i selskab med to gode venner.

3) Har købt disse to ringe fra Skagen Reflections-serie. De er lavet i sort stål. Jeg har købt dem i str.5 (mindste størrelse), så de kan sidde på yderste led af fingeren.

Nu skal jeg afsted til settet..lover at fortælle mere!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s