Posted on

Launch at ASOS.com: https://marketplace.asos.com/boutique/selshi

Denne weekend har jeg været til opladning i et skønt sommerhus i Rørvig med min kæreste og to andre par. Fredag spiste vi ost, pølser, drak en del rødvin og spillede spil (Cranium, der udfordrer éns kreativitet..like! og Trivial).  Lørdag fik vi god morgenmad (blandt andet hjemmebagt surdejsbrød og boller), gik en lang tur i skoven og ved stranden i snevejr. Jeg blev meget inspireret af is-stykkerne! Èn af pigerne fandt stenen til mig og den vil jeg helt sikkert lave et statement-smykke af snart! David Lynch har boet i et sommerhus i nærheden, da han var i Danmark engang..hvilket jeg både synes er spændende og lidt uhyggeligt haha.

Is ved Rørvig

Om aftenen stod den på Osso Buco, rødvin, hjemmebagt brownie og film (Jorden Rundt på 80 dage med en yngre Pierce Brosnan). Det har været så dejligt at være væk et par dage og bare slappe heeeelt af.

Så nu er jeg klar til launch af SELSHI på ASOS.com: https://marketplace.asos.com/boutique/selshi

Share, follow and ❤

Vil gerne sige stor TAK til fotograf Kelly Hansen, makeupartist Anne Elisabeth Poulsen og negletekniker Ozio Nails for en stor indsats i forbindelse med første photoshoot til ASOS -kreative og dygtige mennesker, hvilket jeg sætter uendelig meget pris på! Derudover en tak til kæreste, veninder/venner og familie, som altid er en stor støtte!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s